Generelt om produktene

De fleste produktene våre er MVA-frie. Bøker er normalt MVA-pliktige, men er i praksis MVA-frie hos oss. (Vi ser ikke for oss å overskride grensen for MVA-plikt i overskuelig framtid).

Gjengivelsen av produktbildene våre vil variere avhengig av skjermen du betrakter dem med i forhold til hvordan de ser ut i virkeligheten. Vi er imidlertid veldig nøye med at vi selv er fornøyd med det vi sender fra oss.


Kunstfotografier

Fotografiene vi tar med kameraet er råmaterialer som blir bearbeidet til kunstfotografier. Målet er å formidle stemningen og følelsene som oppsto da motivene ble fanget og tanker og følelser som oppstår i prosessen mot ferdig kunstfotografi. Kunstfotografiene selges i signerte og nummererte opplag på opptil 30 stk. pr. motiv, uavhengig av formatet.

Fotografiene trykkes normalt på pH-nøytralt fotopapir av høy kvalitet, med en Epson giclée-skriver som bruker lysekte pigmentert blekk med høy bestandighet mot falming. Til slutt sprayes fotopapiret med flere usynlige lag med Hahnemühle Protective Spray. Dette gir bildet ekstra beskyttelse mot ytre påvirkninger som fingeravtrykk, fuktighet og falming.

Bilder kan også trykkes på andre medier som vinylfolie og børstet eller hvit aluminiumsplate som gir et fuktighetsbestandig bilde som også kan henge utendørs og i fuktig miljø. Bilder trykket på fotopapir eller vinylfolie kan monteres på plater av PVC eller aluminium. Trykk på fotopapir kan leveres umontert eller innrammet med glass og passepartout.

Vi bruker MediaFoto ved Kongsberg Teknologipark til å hjelpe oss med trykking, montering og innramming.


Kunsttrykk

Kunsttrykk er tegnet og kolorert med tusj, akrylmaling og pastellkritt på papir før det blir skannet og trykket i flere eksemplarer. De selges i signerte og nummererte opplag på opptil 30 stk. pr. motiv.

Tegningene blir trykket på Hahnemühle PhotoRag 308g matt syrefritt og pH-nøytralt kunstpapir, med en Epson giclée-skriver som bruker lysekte pigmentert blekk med høy bestandighet mot falming.

Trykkene leveres enten umontert eller innrammet i ramme og glass av god kvalitet med syrefri og pH-nøytral passepartout.


Bøker

Bøkene er fotobøker med presentasjon av fotografiene våre og billedbøker med tekst.

Fotobøkene har vi laget for å lettere kunne vise fram bilder som ikke er med på utstillingene i tillegg til at de er til salgs. De er trykket på halvblankt fotopapir i format 30x30cm med stive permer og har et lignende uttrykk av god kvalitet som fotografiene vi selger.

Billedbøkene inneholder små historier. De er trykket på vanlig papir i format 20x20cm med stive permer.